Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
25.04.2009 21:03 - Че се пънеме, дорде се усереме !
Автор: mariamarinova Категория: Забавление   
Прочетен: 706 Коментари: 0 Гласове:
0



Неколко изстрадани и изпитани съвета от добро сърце споделени:
Секой път, коги излазате из дом бърчете вежди и зяпайте на гюрултия. Сигурно че е, че све съседи, че странат от вази и нема да смеят да врънкат заеми и услуги. Освен `сичко дру`о у бакалията ша пазарите к`во Ви душа сака на „тефтер”, що ша Ви берат страх. Когиш се возите на обществен транспорт ше си осигурявате пространство, що `секи че страни от индивид с кръвнишки поглед.
Кат` ви влазат у периметъра джорбаджии, чиновници, бирници туряйте юмруци на хълбоците у стойка „ф” и килнете глава на една страна, сакче да му взимате кройка за пардесю. Он, че дърпа поне с крачка назаде, така че да Ви е сгоден за по здравата Ви ръка. Реалната заплаха, че му строши хатъра и мерака за `сичко що Ви е гласел. За нежната половина позицията е същата, ама акцента у гърлото. По подир и да е гъкнал почвайте да го гълчите, ако не е от плашливите вкарвайте в употреба и де що клетви знайте. На вакханалия га че е курник немой да удържат.
Ако дечиньата Ви се разхождат по нервита кат` гъсеница по черница му клъцнете кабела на компютъра къде до щепсела с ножица и го зафърлете на пода. Ич да нема ефект поне че се запре да блъска по клавиатурата, кое е` се толкоз дразнещо. Друг ефективен способ за укротяване на бесовете е да го фанете и напердашите по дирника /`щото сте Ентелегентен човек и сте чувале за крехката детска психика и как му се отразява коги го мацнете „циганската” или го пернете по горните крайници!/.
Коги Ви се найде нездравословен ищах да си купете возило го не сглядайте мно`о, мно`о. /Коги е требало да сглядате со широко отворени очи преди да се сродявате с те теа съсели не сте, та сеги ли!?/ `Земете си талига де и да я дотрошите по досущ коларските пътища на родината нема да Ви е дерт. Таман че е, ако поне веднаж Ви извози со целото домочадие до некой курорт. Га почне при дъжд да Ви мокри краката само че сте минале през некой гьол я дигате на трупчета у средътъ на детската площадка и децата че Ви споменуват дълго с добро.
Коги речете пък за дом да трошите паре сетете се това де що ще Ви казвам сега, пък на мен ми го е споменувал един мъдър и многоимотен човек: „Собствеността поражда страдание!” Мънинки ли са Ви несгодите, та зорлем, че се навирате у шамарите!? Първо ше му берете гайлето зарад налози, комунални такси. Второ ще му берете гайлето зарад набезите на сите келеши у квартала. Като за последно ше берете гайле и зарад природни бедствия. Я, си седете мирно на задника, че и у главата Ви мира да има!
Абе по – полекичка се напиньайте, че от зор мо`е да се усерете, а ни съ знай дали не сте клекнали насред коприва!

 


Тагове:   хумор,


Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: mariamarinova
Категория: Хоби
Прочетен: 222126
Постинги: 64
Коментари: 168
Гласове: 486
Архив
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930